Bli spexare?

Självklart ska du det! Vi har antagningar på hösten och framför våra föreställningar på våren. Absolut lättast är att gilla oss på Facebook och vänta tills vi delar ett audition-event, men saknar man Facebook så går det jättebra att maila också. Bli inte avskräckt av att det är styrelsemailen, styrelsen har ändå inget bättre för sig och vi älskar alla eldsjälar som vill engagera sig oavsett.

Audition?

Ja! För alla scengrupper där det är begränsade platser så håller vi audition. Dessa grupper inkluderar skådis (står på scen), dans (öh, dansar?), spextetten (skööön acapellasång), orkestern (spelar instrument) och kören (skööönsång)! Audition brukar hållas över två dagar (oftast på en helg) runtikring november/december, så håll utkik efter affischer på campus och/eller ett Facebook-event.

För att det ska bli något spex så behövs andra grupper än bara de som syns. Kulisser/dekor ska byggas, kostymer ska sys, smink ska kladdas, låtar ska arrangeras, reklamfilmer ska filmas, teknik ska riggas, IT ska hackas, fester ska styras, PR ska grejas… ni fattar grejen. För dessa grupper behövs ingen audition, utan alla är välkomna! För smidighets skull så har vi intresseanmälan till dessa grupper under auditionshelgen, så kom förbi, hälsa på spexare och intresseanmäl er! (eller gör audition, det är jätteroligt det också)

Förkunskaper?

Som bekant så består spexet endast av de mest eleganta, utbildade och världskända människorna inom sina respektive områden, och således rekryterar vi endast de bästa av de bästa för att hjälpa oss med våra föreställningar…

Eller hur var det nu? Nej, juste! Kom som du är! Med undantag för vissa scengrupper (typ orkestern) så krävs ingen större förkunskap så länge du presterar bra på auditionen. För de resterande grupperna så är det bara att vara med så får ni lära er det ni inte kan under spexets gång! Yippie! För att avrunda med lagom pepp så kommer här en massa coola bilder från slumpmässigt utvalda spex. Bli spexare!!

Hej! Vi vill samla lite information om hur du använder hemsidan för att kunna förbättra den, går det bra? JaNej
447